Recensies

Voor een schoolopdracht heeft Lisette mijn financieën heel mooi onder elkaar gezet en gekeken waar mijn inkomsten vandaan komen en waar ik het dan weer aan uit geef. Het was heel mooi gestructureerd, waardoor ik er later ook nog zelf mee aan de slag kon gaan. Alles was duidelijk aangegeven en er kon gekeken worden waar er mogelijk meer geld binnen kon komen en waar ik het beter niet ko uitgeven. Prachtig overzicht waar iedereen wel wat aan heeft! Top.

Michelle de Wit

 

Voor haar schoolopdracht heeft Lisette mij geholpen met onze uitgaves op een rijtje te zetten. Dit gaf mij inzicht om nou eens goed te kijken naar wat er allemaal uitgaat. Bewustwording is de eerste stap! Het was een duidelijk formulier, waar je stap voor stap heel je uitgavepatroon opschreef. Dat alleen al doet je nadenken over wat je kan en wat je wil. Ik kan Lisette aanraden voor iedereen die denkt, het kan beter en naturlijk voor diegene die het echt niet meer ziet zitten.

Tamara Mooij

 

Afgelopen weekend mijn  gewonnen kasboek ontvangen. Direct mee aan de gang gegaan. door de duidelijke tabellen kan je in een blik direct al zien waar je je geld aan uitgeeft! Iedereen is dit kasboek aan te raden.

Chantal van Duijn

 

Na langdurig ziekte wet en uitzicht op afkeuren kwam Lisette bij mij om rust te brengen in mijn gezin op financieel gebied. Door de financiële onzekerheid stortte alles gevoelsmatig in. En daar kwam Lisette aan. Ze gaf me tips, handvatten, steun en ook een luisterend oor. ik ging aan de slag en warempel het werkte echt. Ik sliep beter, was rustiger en kreeg weer grip op de financiële situatie. Door dit vol te houden kwam ik er langzaam achter dat alles wat ik bang was om te verliezen gewoon kon blijven ondanks mijn uitkering. Dus we wonen nog op dezelfde plek, we hebben de auto nog en we komen allemaal niks tekort. En het mooiste is dat ik nu bijna kan toveren met geld, het is een heerlijk rustgevend gevoel. Lisette bedankt daarvoor en ook bedankt dat ik altijd een beroep op je kan doen. Groetjes

Sabine Troost

 

Een opgeruimde kast is een opgeruimd hoofd. Administratie maar eens flink opgeruimd. Van 8 mappen naar 1 map. Dankzij de tabbladen van Lisette wist ik wat ik weg mocht gooien (heel veel!) en wat ik moet bewarten. Dankzij de handige tips op de tabbladen kan ik mijn administratie zo goed op orde houden (hoop ik)

Lianne Verleun

 

In Alles over Wonen in Actie helpt een klusteam van plaatselijke ondernemers bij het opknappen en/of restylen van een woning. Afgelopen week zijn er opnames geweest op de Vosseweide bij Marloes de Groot.Zij is een alleenstaande moeder met twee kinderen en was opgegeven voor dit programma door haar vriendin Lisette. In Alles over Wonen in Actie  worden mensen geholpen met klussen in en om het huis, welke ze om uiteenlopende redenen, zelf niet kunnen.

Een heel klusteam van ondernemers uit Nieuwegein en omstreken is belangeloos aan de slag gegaan. Het was een drukte van jewelste in de woning. Buiten was de tuinman met man en macht bezig om binnen twee dagen een nieuwe tuin aan te leggen. terwijl er ondertussen binnen, door de stylist Yvonne van Vonne's homestyling, Herman van Schildersbedrijf Elbertse, de aannemer Eddie Kers en Leonie van De Fabriek muurstickers, hard werd geklust om de woonkamer en twee kinderkamers een nieuwe "look en feel" te geven. Voor de kinderkamers werd door Totaalbed uit Utrecht, twee mooie boxsprings inclusief beddengoed gebracht. Vervolgens kwam de Budgetcoach Lisette Verleun langs om voor Marloes alles financieel op een rij te zetten. En tot slot werd door de schoonmaakploeg van Aiso de hele woning schoongemaakt.

Digitale Stad Nieuwegein

 

Je kan trots op jezelf zijn; goede presentatie, goed verhaal & goede combinatie van ons aan het woord laten mbt ervaringen e toch tijdig weer de touwtjes in eigen handen nemen o de lijn van je verhaal aan te houden. Goed gedaan!

Het was een prettiger bijeenkomst!

Bertie van Culemborg